Online Diary .: Letting You Go :')

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Friday, 27 January 2012

Letting You Go :')

assalamualaikum evelybody  , firstly aku nak cakap sorry sangat-sangat sebab entri kali nie , penuh dengan keshahduan , heheh gurau lah takde mane nye nak bershahdu-shahdu nie --' bukannya hari raye ye tak ? actually ken , aku seenar nya tengah berduka nie T_T . sape buat ? sape lagi kalau bukab ---> JKM kan ! aku malas nak cakap banyak jerk ! kang kalau aku cakap bertimbun-timbun kang ade pulak yang *Label aku Gedik ken --' so aku just nak korang tengok gambar nie and buat lah andaian sederi yer ? malas aku Ber-Telling banyak-banyak T_T --------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>





anda puas hati setelah menenung gambar diatas ? oke kalau tak puas hati pon , aku tak boleh nak cakap ape-ape sebab korang bukan nya ade depan aku ken ? so macam mane nak story ken ? eh oke lah , kalau tak puas tenung gambar tuh . tenung lah lagi yer ;) lama-lama pon takpe tak marah TT_TT .............

P/S-> jangan jadi macam aku ;)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen