Online Diary .: Tolong Ajar Aku ! ...

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Friday, 20 January 2012

Tolong Ajar Aku ! ...



assalammualaikum, hai hai all :) hari nie aku agak siked lembab , sebab aku tak tau macam mane korang buat note before enter Blogger korang ! alah note yang kekadang korang akan tulis begini --> 'assalamualaikum dah bace follow k ? terima kasih :)' hah tau ken ? kekadang ade jugak yang buat , bile orang nak copy dye keluar cam nie ' harap maaf tolong jangan buat lagi ' erm , aku nak buat cenggitu ! tapi tak tau ! korang tau ? ajar lah ! kedekut ilmu lah korang nie ! --' tak suke tau ! kalau korang terigin nak ajar aku <ececeh bukan main teringin lagi;P> nanti korang inbox aku dekat sini ---> http://www.facebook.com/groups/LyssaFaizureen/155448444568217/#!/ParkJiA21



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen