Online Diary .

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Thursday, 12 April 2012

Blog Ku Tidak Ber+Update

assalamualaikum and hai kepada pembaca semua ? erm aku rase dah lame aku tak update blog :) bukan ape cume malas jer nak update , tak tau nak update ape :) sebab takde benda yang aku nak tulis . yelah aku bukan nye minat nak tulis tulis karangan nie ken heheh :) lagi pun sekarang nie aku fokus kepada PMR >< heheeh (aku pelajar cemerlang tau jangan memain)

so kalau korang tertanya tanya kemana menghilang nye aku ? korang carik lah aku di muka buku :) hehe korang tau kan muka buku aku punya name ? so IM lah or post lah kat wall aku :) kepada sesape yang belum add aku tuh korang add l;ah ye :)

oke aku rase takde ape lagi yang aku nak khabarkan pada korang :) kalau korang ingat aku sakit er , no lah aku sihat jer plus walafiat lagitu hehehe :) oke oll's bye see you again tomorrow or after that hehe bye :P assalamualaikum ♥
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen