Online Diary .: February 2012

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Sunday, 26 February 2012

Happy Birthday Lee ChaeRin Ssi !~

Birthday Girl

assalamualaikum and anyeonghasaeyo semua heheh :P hari nie berape hari bulan ehk ? erm 26 February ken ? eheh hari nie hari jadi admire kita lah , nak tau sape ? sape lagi kalau bukan si CL kan ? (lihat gambar di atas) huwaa hari nie birthday dye yang ker tutttt , hehehehrahsie  tak boleh bagi tau :D

kayy last thing nak cakap nie ialah wish aku untuk CL yang berbunyi begini 
 " happy birthday to you CL may God bless you :) I hope that you will always smile and happy :D last word from me do the best for your fans (BLACKJACK) CL ssii ! hwaaiting ! saranghae 2NE1 "

P/S even CL memang takkan bace pon entry aku nie , aku peduli ape kan ? so jangan nak kutuk ehk ? macam korang tak pernah cakap dekat gambar favourite idol korang ken ? hehehe :P kayy assalamualaikum :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 20 February 2012

wahhhh maluuu weyyhh '0'


assalammualaikum . hai semua :) sihat ker idak ? kalau tak sihat , bawak-bawak ler berehat >< yang sihat tuh bersyukurlah kepada NYA anda masih lagi bernafas pada saat ini ;>(Ceh tetibe jerk nak berfalsafah hari nie wweee ><)  dan kepada sesapa yang  sihat dan walafiat tuh , meh sini kita ramai-ramai bace post aku , huwaaaa :P

kayy's hari nie entri aku menceritakan storyy tentang malu nyee aku kat sekolah petang tadi >< wweeee . serious malu weyh -.- nie semua angkara LisaSurihani lah nie ! huh tak pasal-pasal aku yang di tolak oleh nye ! -.- pergh dah lah mase tuh si "DIE" ade kat dalam kelas ! weyh malu kot ><

kayy di pendek kan storyy cerita nyer sebenar cenggini , mase tuh aku tengah beborak dengan LisaSurihani , pastuh aku saje-saje lah nak picit Jerawat die tuh (dah berapa hari aku usha jer jerawat tuh :P)

! then die tahan tangan aku , tak kasi aku picit jerawat nye tuh -.- then aku terus coba dan mencoba . then mase tengah main-main nak picit jerawat tuh , aku terase macam nak jatuh dari kerusi , then aku pegang lah tangan si LisaSurihani . and mase aku nak pegang tangan die tuh tetibe dye tolak aku ! aku pon ape lagi kan , jatuh arh kat lantai ! yang syok nye posing aku mase jatuh tuh elok jerk bersila kat bawah >< huwa huwa . mase tuh semua budak kelas aku gelak , termasuk lah si "DIE" perghh malu weyh ><

aku yang memang cun nie boleh duduk jerk kat atas lantai tuh sambil marah-marah manja kat LisaSurihani ;P . muehhheheh >< then kawan aku si MinjiNa and AfifFa suruh aku bangun !~ hehhehe , the aku tanye kat dorang ade bunyik 'berdepek' tak time aku jatuh ? kalau ade buat malu jerk huahua :D then dorang kate takde , fuhh dalam hati lega gila :) dorang kate takde bunyi pape , dorang cuma cakap yang ade suare aku menjerit and tetiba aku dah ade kat atas lantai >< huarhuar segannn ~~~

akhir kata♥ , pasni aku dah insaf taknak lagi picit jerawat LisaSurihani . takut pisang berbuah dua kali muehehheh  kayy bye assalamualaikum ><


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 17 February 2012

Lirik Lagu Davichi & T-ara - We Were In Love 우리 사랑했잖아 Lyrics

*uri saranghaetjanha jebal nal ullijima
ojik naegen neo hanappunya
nuneul gamado boyeo gwireul magado deullyeo
jebal nal tteonagajima

eoduwotdeon nae sarme bichi doeeojun saram neomuna sojunghan saram
haru jinago tto jinado deo geuriwojyeo i norael haneun jigeumdo

*REPEAT

doraolgeot gataseo dasi olji mollaseo oneuldo neoreul gidaryeo
neoneun moreuji neon moreuji apahaneun nal i norael haneun jigeumdo

*REPEAT

RAP] sesanggwa neo duljunge taekharamyeon hana
nae jeonbul ppaeasado neoramyeon nan joha
najina bamina sarange nan mongmareun ja
neol ijen itja ireon naui gatjanheun dajimi tto dasi nareul ullyeo deullyeo
neoege baraneungeon ojik neoya
lyricsalls.blogspot.com
neo eobsin amugeotdo halsu eomneun naya
i norael deureumyeon jebal neo dorawa dorawa

saranghamyeon halsurok jeomjeom yawieoman ga
ojik naegen neo hanappunya
uri saranghaetjanha jebal nal ullijima
nal dugo tteonagajima

RAP] Yeah uh uh gyeolguk neon doraseo naneun tto magaseo
jajonsim da beorigo michincheok neol ttaraseo
gaseumi doeryeo nareul dageuchigo malhaesseo
sesange hanappunin neol irchineun mallaesseo
naneun tto utneuncheok geunyang meoljjeonghancheok
neoege bureuneun majimak naui i norae
jebal nal tteonagajim


P/S--> kayy saje jerk nak update entri macam nie >< so jangan marah ;>
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 16 February 2012

Yeahhhhh ~~~~



assalamualaikum warrahmatullah hiwabarokatuh >< dan salam jumaat semua :) buat sedang ape tuh ? hehe , petang petang jumaat nie , kaum adam mesti lah ker masjid ken ? ;> kaum hawa pulak , dimanakah anda ? hehe , dirumah lah kan ? ade sesape yang masih belum pulang dari rumah ? hah kemanakah anda pergi tuh ? baik pulang sebelum anda dicari ibu dan bapa anda :)

kayy aku malas nak cerita banyak just nak cakap nie , yang aku dapat masok Netball~~~ yeahhhh  . hahhaha excited giler aku hari nie >< . heheheh , btw nak mengucapkan banyak-banyak dan jutaan terima kasih kepada PrincessFadhlin dan adik ShaHizza :0 yang sudi mempromote akak kat cikgu , mueheheh >< LOL ♥ muaah siked :*

kayy korang yang tak bace entry aku yang lepas mungkin takkan paham pape ken ? so kalau tak paham tuh anda buat-buat paham jer lah yer ? takde pon kalau anda terlampau rajin , anda pergi lah cari entri lama aku yang bertajuk NETBALL ;> eh kayyy aku hanya mampu membebel sampai sini jer ,sebab aku nak mandi , nak makan and nak solat >< kayy tatta titti ttuttu :* assalamualaikum

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 15 February 2012

Nettball ? -.-"

BF kita ><

assalamualaikum dan selamat malam semua :) kayy ahari nie malas nak intro panjang panjang , sebab aku nak story cerita hebak nie ! heheh ape yang hebak sangat nye tuh ? :S hehehe actually , kan kan tadi kan aku dengan LisaSurihani tunggu PrincessFadhlin main Nettball . then tetiba PrincessFadhlin pergi cakap kat cikgu yang aku boleh main Netball position GA and GS . perghh cikgu dah pandang aku , bebudak yang lain-lain and akak-akak senior semua dah pandang . pastu cikgu kate kayy awak masuk . bagi dia beep's-.-' eh eh cikgu nie , tanpa tanye aku dia terus suruh aku main ? 

then aku pon masuk gelangang , perghh mase dalam gelanggang tuh jantung aku punya lah berdengup laju -.-' sejuk jerk tangan aku tadi . bila game dah start , aku main punya lah terabur ;P hahha tetiba cikgu suruh aku keluar and dia ganti kan aku dengan ade sorang budak tuh :D 

then mase nak balek tuh cikgu tanye aku ," awak boleh main tak ? kalau boleh , awak buat lah betul-betul , saya tengah takde pemain nie " aku pon angguk jerk lah ken , pastuh cikgu kate , "besuk awak turun padang , awak buat betul-betul nanti saya pilih jadi wakil sekolah" whoohai , wakil sekolah cikgu ? alamak hai , main pon terabur , cikgu nak suruh wakil sekolah ? -.-' kayy inshaAllah saye try do the best esok ;)

kayy korang jangan lupe doa kan aku berjaya esok tau ? hihi , hope dapat masuk >< whooohuu ,

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 14 February 2012

-untitled-


2NE1 TheCartoon :D

assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh ! buat sedang ape tu ? hehe hari nie tak tau nak update tentang ape , sebab hari nie mood banyak terbang ker "DIE" heheh 

actually tengah sakit hati nie -.-' elok-elok kelas tambahan dibatalkan tapi disebab kan bebudak lelaki yang dengki -.- ktorang terpaksa gabung kelas dengan diorang grr sebal hati aku lah ! lagi-lagi mulut si "DIE" saje jer taknak kasi aku balik tau ! then aku pertgi lah jugak ken kelas tuh kan , sebab kesian tengok muke si "DIE" yang seperti nak melalak tuh !

kayy  then mase nak balekk , ade ternampak minah-minah Bo*** kat belakang sekolah tau , si LisaSurihani pulak pergi tunjuk kat aku ! dalam hati aku dah berbisik "bukan DIE selalu lepak situ ker ? " perghh mase aku tengah tunggu PrincessFadhlin , aku nampak si "DIE" baru keluar dari kelas dengan si "BERUK" . entah ape yangt dye cakap kat Beruk aku pun tak tau -.- suddently aku tengok si "DIE" menuju ke arah minah minah Bo*** tadi ! perggghh , geram siot aku ! aku pun tarik lisaSurihani blah dari situ -.-'

then dalam perjalanan aku nak blah dari situ aku berhenti jap dekat LiyaDina and LiaJama . then mase tuh aku dah maki-maki dah si "DIE" . LisaSurihani pulak tak habis cakap kat aku macam nie "habislah , die pergi jumpe Bo** doe " perghh bertambah menyirap aku dekat sidia ! -.-'

mase nak keluar dari sekolah tuh aku cakap kat LisaSurihani yang aku benci die ! then tetibe PrincessFadhlin tanye aku "sape weyh ?" then aku pon cakap lah si "DIE" lah ken ? sape lagi -.- then PrincessFadhlin cakap , ehh "tua'h lah dia" (sambil menunjuk kearah si DIE) perghh , mase tuh aku dah tersengih sengih jerk . LisaSurihani pulak cakap "die jalan dengan dak Sengal lah hahha" (buah hati LisaSurihani -.-) . hahah , sampai sekarang aku still tersengeh lagi bila teringat kan si "DIE"

Moral Of The Story --> si "DIE" tak seburuk yang aku bayang kan . hahah mungkin die tunjuk Bo*** tuh dekat si beruk kot ;> sebab si beruk tuh Bengap sikit .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 13 February 2012

Jatuh Cinta ღ



assalammualaikum pembaca blogger :) buat ape tuh ? heheh hari nie post aku bertajuk "Jatuh Cinta" weeewwee jatuh cinta dengan siappe ? dengan blogg lah , muehheehehe , hari nie aku join satu ShoutBox yang bertajuk Fibox . first first agak boring sebab dorang macam sombong , tapi bila dah seminit dua gitu . terus jadi best gila bah >< heheh . btw Fibox tuh aku ade letak dekat bahagian bawah pandai-pandai lah korang nak daftar macammane yerr . heheh btw aku dapat banyak Blog Tuto yang best - best hikhik sukerr nyeeee .

eh oke lah aku nak tido besuk sekolah , dah berapa kali dah mak aku menjerit suruh tido oke bye :) assalamualaikum nite :*
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 11 February 2012

Manyak Baru Ma ! ღ

assalammualaikum ,semua :) oke hari nie aku nak tanye korang , bagaimane dengan belog aku ? cantek ker tidak ? hehe ,sorry kalau buruk ,yes aku mengaku belog aku agak crowded ken ?
sorry lah yer , aku nie bukn nye pandai nak mengedit belog nie :)
so aku hanya mampu menaip sampai sampai sini jer sebab tilam ku sudah memanggil hikhik >,<
assalammualaikum ღ
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 10 February 2012

++ Sayang Kau Tapi Benci Die ++

ღ BrockenHeartGirl ღ

assalammualaikum :) hye hye and hye semua . buat kah kalian pada waktu ini ? ber-Facebook atau ber-Blogwalking ? heheh , act hari nie nak update sikit tentang someone ღ but before nak tanye korang nie Blog gua cantek tak nie ? sorry lerr , tak habis edit lagi , hiehiew ;>

oke know aku nak start the real story :) act aku sebenar nye sayang dekat JKM :'( but aku macam dapat rase dye suke Chingu aku ! LisaSurihani tapi dari gaye JKM chingu-chingu aku semua kate JKM suka aku ! tapi aku memang menafi kan nye ! sebab siapa lah aku untuk diminati ken ? :') and pade mase yang same korang tau G-DRAGON ken ? gambar dye aku takde , tapi maybe korang pernah dengar ken ? act aku suka sayang die jugak ! tapi masalah nye dye nie ego lah ! dye pandai tau sorok rahsia dye ! and dye suka buat aku sakit hati dengan dye ! kekadang tuh rase macam dye lah HambaALLAH yang aku paling benci ! tapi makin aku marah , makin sayang ! betul lah kate orang tua-tua . Marah TandaNya Sayang ღ

act , aku nie seperti yang korang tau lah ken ? gemok ! Buruk ! Kulit Hitam ! tak mungkin lah ade yang suka aku ken ? anyway takesah lah kalau korang rase yang banyak post-post aku kat sini macam gedik ken ? ade aku peduli ? aku tak kacau kau so jangan kacau aku ! oke dear I'am Gonna Bath ! heheh act mase aku menaip nie mama ღ still memekak suruh mandi ! wwwweeee :) oke bye ! assalammualaikum :)

P/S --> Chingu = Kawan 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen