Online Diary .: Jatuh Cinta ღ

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Monday, 13 February 2012

Jatuh Cinta ღ



assalammualaikum pembaca blogger :) buat ape tuh ? heheh hari nie post aku bertajuk "Jatuh Cinta" weeewwee jatuh cinta dengan siappe ? dengan blogg lah , muehheehehe , hari nie aku join satu ShoutBox yang bertajuk Fibox . first first agak boring sebab dorang macam sombong , tapi bila dah seminit dua gitu . terus jadi best gila bah >< heheh . btw Fibox tuh aku ade letak dekat bahagian bawah pandai-pandai lah korang nak daftar macammane yerr . heheh btw aku dapat banyak Blog Tuto yang best - best hikhik sukerr nyeeee .

eh oke lah aku nak tido besuk sekolah , dah berapa kali dah mak aku menjerit suruh tido oke bye :) assalamualaikum nite :*
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen