Online Diary .: Yeahhhhh ~~~~

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Thursday, 16 February 2012

Yeahhhhh ~~~~



assalamualaikum warrahmatullah hiwabarokatuh >< dan salam jumaat semua :) buat sedang ape tuh ? hehe , petang petang jumaat nie , kaum adam mesti lah ker masjid ken ? ;> kaum hawa pulak , dimanakah anda ? hehe , dirumah lah kan ? ade sesape yang masih belum pulang dari rumah ? hah kemanakah anda pergi tuh ? baik pulang sebelum anda dicari ibu dan bapa anda :)

kayy aku malas nak cerita banyak just nak cakap nie , yang aku dapat masok Netball~~~ yeahhhh  . hahhaha excited giler aku hari nie >< . heheheh , btw nak mengucapkan banyak-banyak dan jutaan terima kasih kepada PrincessFadhlin dan adik ShaHizza :0 yang sudi mempromote akak kat cikgu , mueheheh >< LOL ♥ muaah siked :*

kayy korang yang tak bace entry aku yang lepas mungkin takkan paham pape ken ? so kalau tak paham tuh anda buat-buat paham jer lah yer ? takde pon kalau anda terlampau rajin , anda pergi lah cari entri lama aku yang bertajuk NETBALL ;> eh kayyy aku hanya mampu membebel sampai sini jer ,sebab aku nak mandi , nak makan and nak solat >< kayy tatta titti ttuttu :* assalamualaikum

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen