Online Diary .: Manyak Baru Ma ! ღ

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Saturday, 11 February 2012

Manyak Baru Ma ! ღ

assalammualaikum ,semua :) oke hari nie aku nak tanye korang , bagaimane dengan belog aku ? cantek ker tidak ? hehe ,sorry kalau buruk ,yes aku mengaku belog aku agak crowded ken ?
sorry lah yer , aku nie bukn nye pandai nak mengedit belog nie :)
so aku hanya mampu menaip sampai sampai sini jer sebab tilam ku sudah memanggil hikhik >,<
assalammualaikum ღ
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen