Online Diary .: -untitled-

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Tuesday, 14 February 2012

-untitled-


2NE1 TheCartoon :D

assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh ! buat sedang ape tu ? hehe hari nie tak tau nak update tentang ape , sebab hari nie mood banyak terbang ker "DIE" heheh 

actually tengah sakit hati nie -.-' elok-elok kelas tambahan dibatalkan tapi disebab kan bebudak lelaki yang dengki -.- ktorang terpaksa gabung kelas dengan diorang grr sebal hati aku lah ! lagi-lagi mulut si "DIE" saje jer taknak kasi aku balik tau ! then aku pertgi lah jugak ken kelas tuh kan , sebab kesian tengok muke si "DIE" yang seperti nak melalak tuh !

kayy  then mase nak balekk , ade ternampak minah-minah Bo*** kat belakang sekolah tau , si LisaSurihani pulak pergi tunjuk kat aku ! dalam hati aku dah berbisik "bukan DIE selalu lepak situ ker ? " perghh mase aku tengah tunggu PrincessFadhlin , aku nampak si "DIE" baru keluar dari kelas dengan si "BERUK" . entah ape yangt dye cakap kat Beruk aku pun tak tau -.- suddently aku tengok si "DIE" menuju ke arah minah minah Bo*** tadi ! perggghh , geram siot aku ! aku pun tarik lisaSurihani blah dari situ -.-'

then dalam perjalanan aku nak blah dari situ aku berhenti jap dekat LiyaDina and LiaJama . then mase tuh aku dah maki-maki dah si "DIE" . LisaSurihani pulak tak habis cakap kat aku macam nie "habislah , die pergi jumpe Bo** doe " perghh bertambah menyirap aku dekat sidia ! -.-'

mase nak keluar dari sekolah tuh aku cakap kat LisaSurihani yang aku benci die ! then tetibe PrincessFadhlin tanye aku "sape weyh ?" then aku pon cakap lah si "DIE" lah ken ? sape lagi -.- then PrincessFadhlin cakap , ehh "tua'h lah dia" (sambil menunjuk kearah si DIE) perghh , mase tuh aku dah tersengih sengih jerk . LisaSurihani pulak cakap "die jalan dengan dak Sengal lah hahha" (buah hati LisaSurihani -.-) . hahah , sampai sekarang aku still tersengeh lagi bila teringat kan si "DIE"

Moral Of The Story --> si "DIE" tak seburuk yang aku bayang kan . hahah mungkin die tunjuk Bo*** tuh dekat si beruk kot ;> sebab si beruk tuh Bengap sikit .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen