Online Diary .: March 2012

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Saturday, 3 March 2012

Rindu Eqhah Tak ? ?

assalamualaikum and selamat malam semua :)) buat ape tuh ? eheh mesti sekarang nie ade yang tengah berdreaming ken ? heheh , korang yang tengah bace nie ! tanak pi berdreaming ker ? before korang berdreaming baik korang bace dulu entri aku ! heheh , wahh lame dah aku tak online ken ? update entry pon tak ! heheh , actually aku exam lah -.- tuh yang lame tak online tuh :)


eh eh gambar ape pulak nie ? heheh act tuh info aku kat MukaBuku :)) cuba tengok tuh , Lead Vocalist and Main Rapper lagi tuh , huahua :DD perasan gile aku :)) , entah bila mase agak nye YG Entertainment (syarikat pengurusan 2NE1) amik aku jadi trainee dorang aku pon tak tahu :)) heheh . kalau lah betul-betul aku dapat trainee dengan dorang kan best :)) perghh memang syokk lah ken ? dapat duduk kat Korea lagi tuh :) hehehe , 

btw semalam kan my dad beli kan aku Samsung Corby II perhgg melompat tinggi aku dapat phone tuh heheh :)) hari jadi aku seminggu lagi tapi hadiah dah dapat , mueheheh ♥ pasni aku nak mengutip hadiah dekat mama , kawan-kawan aku and mak-mak sedare aku hehehe :)
eh kayy hari dah lewat malam so sesapa yang mata dye dah macam orang isap gam tuh , korang pergi lah tido yer ? takot nanti kang mata tuh bengkak pulak sebab mengadap entry aku yang entah pape nie heheh :)

assalamualaikum :))

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen