Online Diary .: Nettball ? -.-"

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Wednesday, 15 February 2012

Nettball ? -.-"

BF kita ><

assalamualaikum dan selamat malam semua :) kayy ahari nie malas nak intro panjang panjang , sebab aku nak story cerita hebak nie ! heheh ape yang hebak sangat nye tuh ? :S hehehe actually , kan kan tadi kan aku dengan LisaSurihani tunggu PrincessFadhlin main Nettball . then tetiba PrincessFadhlin pergi cakap kat cikgu yang aku boleh main Netball position GA and GS . perghh cikgu dah pandang aku , bebudak yang lain-lain and akak-akak senior semua dah pandang . pastu cikgu kate kayy awak masuk . bagi dia beep's-.-' eh eh cikgu nie , tanpa tanye aku dia terus suruh aku main ? 

then aku pon masuk gelangang , perghh mase dalam gelanggang tuh jantung aku punya lah berdengup laju -.-' sejuk jerk tangan aku tadi . bila game dah start , aku main punya lah terabur ;P hahha tetiba cikgu suruh aku keluar and dia ganti kan aku dengan ade sorang budak tuh :D 

then mase nak balek tuh cikgu tanye aku ," awak boleh main tak ? kalau boleh , awak buat lah betul-betul , saya tengah takde pemain nie " aku pon angguk jerk lah ken , pastuh cikgu kate , "besuk awak turun padang , awak buat betul-betul nanti saya pilih jadi wakil sekolah" whoohai , wakil sekolah cikgu ? alamak hai , main pon terabur , cikgu nak suruh wakil sekolah ? -.-' kayy inshaAllah saye try do the best esok ;)

kayy korang jangan lupe doa kan aku berjaya esok tau ? hihi , hope dapat masuk >< whooohuu ,

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen