Online Diary .: Happy Birthday Lee ChaeRin Ssi !~

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Sunday, 26 February 2012

Happy Birthday Lee ChaeRin Ssi !~

Birthday Girl

assalamualaikum and anyeonghasaeyo semua heheh :P hari nie berape hari bulan ehk ? erm 26 February ken ? eheh hari nie hari jadi admire kita lah , nak tau sape ? sape lagi kalau bukan si CL kan ? (lihat gambar di atas) huwaa hari nie birthday dye yang ker tutttt , hehehehrahsie  tak boleh bagi tau :D

kayy last thing nak cakap nie ialah wish aku untuk CL yang berbunyi begini 
 " happy birthday to you CL may God bless you :) I hope that you will always smile and happy :D last word from me do the best for your fans (BLACKJACK) CL ssii ! hwaaiting ! saranghae 2NE1 "

P/S even CL memang takkan bace pon entry aku nie , aku peduli ape kan ? so jangan nak kutuk ehk ? macam korang tak pernah cakap dekat gambar favourite idol korang ken ? hehehe :P kayy assalamualaikum :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen