Online Diary .: You Are My Shy Boy ;>

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Friday, 20 January 2012

You Are My Shy Boy ;>


assalammualaikum everybody ;) buat sedang ape tuh ? hehe actually kan , hari ni aku rase aku Demam lah ;(
demam rindu , sebab aku Rindu ShyBoy aku :( hukhuk , al-maklum lah , semalam aku tak datang sekolah sebab ade merentas desa ken ? so cikgu tak kasi cuti sebab minggu depan kan cuti seminggu (RayeChina) so terpakse lah aku buat cuti sendiri ! penadd kot dah lari jauh-jauh pastu kena pergi sekoplah eehhee >.< tapi serious nie aku rindu ShyBoy aku , ARGHHH !! seminggu nak tunggu lame tuh baii ! gila 10 hari baii nak menanti ! Cipan+Zi betol --' dah lah aku tak boleh nak text kau ! erhh !! gila lah baii aku benci Cutiii!!!!!

p/s : --->
jangan ikot perangai aku ! bila bagi cuti nak sekolah ,
bile sekolah nak cuti ! teehee :P
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen