Online Diary .: Tidak Mungkin

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Monday, 2 January 2012

Tidak Mungkin





OMG macam tapercaye jerk yang aku dah form 3 ,
tak ready lagi untuk *PMR -.-' rase-rasenye boleh ker aku skor ? macam tayakin jerk ,
harhar . anyway aku rindu kawan-kawan aku nie , al-maklum lhaa dhgaa sebulan lebih kan
tak jumpe ;( hewhew , anyway lusa bukak sekolah ,
aku happy dan aku segan sebabnye aku jadi pengawas kod , *PINK lagi tuh ,
err :| segan kod , kalau warne lain tak pe jugak , tulhaa haritu gatal sangat pegi eply pengawas tuh sape suruh kan ? eheh , aku dhaa penad nie , nak tido pon ye gak nie ,
oke nite all's salam :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen