Online Diary .: -Untitle-

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Saturday, 7 January 2012

-Untitle-

                                BigBang V.I,P


assalamualaikum :) hai korang semua sedang buat ape tu ? tiada buat papa kan ? sebab tuh korang tengok *entry nie . haha , actually aku tengah boring nie taktau mau buat apa . lagi pon tinggal sorang je kat rumah .
ade sesapa yang nak teman kan ? hihi boleh juga , erm oke nak tanye nie sape di antara kalian minat *K.O.R.E.A ? *PutsYourHand'sUp siket . muehhehe . mesti ramai kan yang minat . alolo . korang minat kumpulan ape erk ? citer lhaa siket :) heheh , k kalau ade pape nak story-story abaout KOREA korang ADD jer aku kat FB boleh ken ?
assalamualaikum :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen