Online Diary .: Tidak Mungkin (part II)

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Monday, 2 January 2012

Tidak Mungkin (part II)


                      PRETTY BOY + HANDSOME GIRL

eh eh , besuk berape hari bulan erk ? 04/01 eh ?
oh tidak besuk sch ker ? nie yang tak suke nie . segan lhaa nak pergi sch dengan baju baru bagai ,
pihak kerajaan tak boleh bagi cuti lagi sebulan ker ? macam sekejap jer rase cuti tahun nie kan ?
korang rase tak yang cuti tahun nie sekejap ? tak macam cuti cuti yang lepas ,
huhh ! terpakse lhaa aku kene pergi sch esok kan ?
anyway rendu jugak nak jumpa kat kawan-kawan ken .
al-maklum lhaa *Sebulan lebih tk jumpa lhaa kata ken ,
hurhur :) anyway ken aku tak tau nak tulis ape kat sini . sebab aku tak minat nak menulis panjang-pangjang nie . haha:D
 oke lhaa baek aku stop sekarang kalau tak , nanti aku *Melalut ke lain . :)

#PEACEYORR
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen