Online Diary .: Newly ジ

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Saturday, 7 January 2012

Newly ジ

                       2NE1LeeChaeRin/CL -  
              TheOneAndOnlyBaddestFemale

assalamualaikum :) hai semua , tengok skin kite cantek tak ? haha tau lah buruk .ken baru jer tukar tadi . anyway aku memang tak suke sangat kalau skin yang ala-ala pink-pink gitu . ececeh , jangan marah+terasa oke ? hehe :P eh eh aku nak cakap lain tadi , dah masuk ker lain dah kan . erm nanti kalau ade mase nanti aku edit lagi banyak-banyak . sampai jadi *Voge macam blog korang keh ?

eh eh , ke lhaa aku sudahi entry kali nie dengan assalamualaikum ジ
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen