Online Diary .: ♥ KamiTerBudiman (3BUDIMAN) ジ

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Friday, 13 January 2012

♥ KamiTerBudiman (3BUDIMAN) ジ

 

assalammualaikum , selamat petang dan selamat DLL semua ;) sedang buat ape tuh ? hehe oke entry kali nie aku masih lagi takkan sambung story aku yang semalam tuh sebab aku nak update entry kali nie , pasal kawan-kawan aku :) hehe , 
actually hari nie sekolah aku ade buat gotong-royong aku dan kawan-kawan yang rajin nie , semesti nye datang ken ? hehe tapi yang tak best nye kawan aku si LisaSurihani tuh tak datang :'( sebab die kena tolong mak die jage kedai (anak mak lah katakan ) . huhu , sedeyh aku die tak de anyway , biar pon die takde aku 
aku masih merus kan hari ini dengan kawan-kawan yang lain hehe , 

oke aku tak nak buang masa and buang tenaga lagi sebab aku nak suruh korang tengok gambar nie jer



 haha burukkan  ? ini semua angakara PrincessFadhlin ! die lah pergi pandai-pandai mengedit gambar-gambar nie , hehe actully gambar nie sebenar nya cenggini -->



oke-oke korang semua mesti nak tau kan sape die PrincessFadhlin ? hehe oke aku tunjuk kan 

dari kanan -> PrincessFadhlin + LiyaQas + Aku (tembam kan ? hehe ) + MaliNiss + MinjiNa 
oke dorang semua kawan aku hehe :) mereka tak cantek , tak cute , tak hebat , and tak hot -.-' tapi mereka ade sesuatu yang korang tak kan mungkin ade ,(maybe antare korang ade kot ) iaitu Kesetiaan , bukan setia dekat BoyFriends ! tapi setia kepada kawan haha ;> sayang korang lah mmuuaah :* siked huhu ♥
 kau ade ? takde kan  ? hehe 

oke guy's BTW aku nak cakap nie korang tau tak tak tadi si JKM datang ! wweee>.< hehe first-first aku ingat die dengan GD tak datang , yelah lelaki kan ? mane suke acare gotong-gotong royong nie , muehehe :P
aku siap buat status kat Fessbukk agy tau sebab aku tau die mesti tak datang punye , status aku berbunyi begi ni  ehem ehem 

awak tolong hadir besuk eh ?
nanti kite boring awak takde ;>
hiehiew ♥



begitu lah bunyi nye status aku tuh hiehiew ;> (status pun ade bunyi ) and aku betul-betul ingat bukan betul ingat jer , aku dah komfom dah yang die takkan datang , tapi mase perhimpunan nak start acare tuh korang tau tak aku nampak sape ? aku nampak si JKM aku punya lah terkejut abis sebab Mati-mati aku ingat die tak datang ! tapi rupe-rupenya die datang ! aku pon mase tuh dah tak tahu nak buat ape memang terkejut gile . hehe , naseb baik ade MinjiNa die lah yang menganti kan tempat LisaSurihani untuk menenang kan aku daripada panik hehe ,

eh eh k lhaa aku nak setop citer pasal JKM nanti entry aku jadi tajuk lain story lain pulak ken ? ;)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen