Online Diary .: * YEH *

! BaceSiniDulu !

My Photo
ChaeRin / Eqhah ♥
I’m trying to smile brightly but I don’t like it I’m not pretty, I’m not beautiful I'am not beauty QUEEN , I'am just beautiful me . :) hey everybody , wanna know me ? hehe , ofcouse can lah :) just add my FB acc :) --> http://www.facebook.com/ParkJiA21 do hit my fanpage sekali oke http://www.facebook.com/pages/Black-Jack/268234979911021 :) bye assalammualaikum ジ♥
View my complete profile

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ

Tak Kenal Maka Tak Cinta ღ
be nice sayang :) tak susah ken ? saye admire dengan kumpulan 2NE1 and BigBang . terutama sekali CL dan G-DRAGON ジ picture mereka baca post-post saye oke ジ disana ade picture-picture mereka ;P

Sunday, 8 January 2012

* YEH *

assalamualaikum , ehem ehem ;) tengah buat ape tuh semua ? hehe , cer tengok Title for entry aku kali nie :) happy ken ? nak tau tak kenape aku happy hari nie , sebab mama dapat Laptop ! yehh :D syok gile sebab tak payah lah aku nak berebut dengan Brother aku kalau nak online ken ? tapi mama kate kalau nak online gune Laptop kene mintak Permision mama dulu , hehe :P anyway Ty lah mama sayang mama sangat <3 muahh siket :* hehe , tapi kan online gune Laptot ken , lembab lah , tak suke aku -.-' tapi nak buat macam mane ken ? dah Brother aku guna *PC terpaksa lah aku guna Laptop :)
oke , aku tau korang semua mesti dah bosan dengar aku asyik Bercende jer kan so aku nak out dulu :) assalamualaikum :)






> sorry entry kali nie takde gambar sebab dalam Laptop kosong takde pape , and aku malas nak download :) kemaafan anda amat dihargai oleh saye :) <
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

! AndaPengunjungKe !

♥ IHeart'sYou ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen